esittely

Metsolan luomutila

Metsolan Luomu Oy on luomutuotteita maahantuova yritys. Yritys sijaitsee Saukkolassa Lohjan kunnassa ja on perustettu kesällä 2011. Tuotteet ovat itävaltalaisen Sonnentorin valmistamia ja ne ovat kaikki Euroopan yhteisön luonnonmukaisen tuotannon sääntöjen mukaan tuotettu.

Sonnentor on luomulaatuisiin yrtteihin, mausteisiin ja teelaatuihin erikoistunut itävaltalainen yritys. Yrityksen toiminnassa korostuvat luonnonläheisyys, vanhempien sukupolvien kunnioittaminen, maaseudun elinvoimaisuuden ylläpitäminen sekä sosiaalinen vastuu. Sonnentorilta löydät laajan valikoiman luomutuotteita, joilla on myönteisiä vaikutuksia myös ihmisen hyvinvointiin.

Linkki artikkellin jossa kerrotaan Sonnentorin kestävästä kehityksestä , viimeisin on Sustainable Entrepreneurship Award (SEA) järjestöltä saatu mainita siitä, että Sonnentor on kymmenen parhaan yrityksen joukossa kestävällä kehityksellään.

http://www.organic-market.info/web/Europe/Austria/Sonnentor/220/221/0/12950.html

Sekä Sonnentor että Metsolan Luomu kuuluvat luomuvalvonnan piiriin.

metsolanluomu artikkelikuva

 

Luomu on meille yrittäjille merkittävä asia. Luonnonmukaisen tuotannon positiiviset vaikutukset ympäristöön ja eläinten hyvinvointiin tunnetaan. Luomu on tutkitusti hyväksi myös meille ihmisille. Luomu ei tutkitusti pidä sisällään väkilannoite- , tuholaistorjunta- eikä lääkejäämiä. Kasvikunnan tuotteiden nitraattipitoisuudet ovat hyvin alhaiset. Luomuruoassa on hyvin rajoitettu määrä sallittuja lisäaineita ja geenimuunnellun aineksen käyttäminen on kielletty kokonaan. Luomun korkeampi kuiva-ainepitoisuus lisää sen antioksidantti- ja hivenainepitoisuuksia ja tekee sen mausta hyvin täyteläisen. Koska mausteet ja teet ovat kuivattuja, ovat nämä kaikki tekijät hyvinkin merkityksellisiä.

Valitsemalla luomutuotteen, sinä pystyt vaikuttamaan ympäristön, eläinten ja meidän ihmisten hyvinvointiin. Luomu on aina arvovalinta!

 

mausteet

Ota yhteyttä

Metsolan Luomu
Hyrsyläntausta 67
09430 Saukkola

puh: 050-356 0727
email: metsolanluomu @ gmail.com

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Oletko kiinnostunut myymään korkealaatuisia Sonnentor-tuotteita? Jos sinulla on yritys ja haluat parantaa sen valikoimaa tuotteillamme, ole meihin yhteydessä.